Wednesday, October 1, 2014

GIVEAWAY : Fashionwise X Neckermann

Hi Everyone,
It's been a while since my last GIVEAWAY, so the time seemed right to spoil my readers again !
Are you still dreaming about that last vacation ?
 Well, You might not have to waite another year for another vacation or getaway trip! That's right!
 Neckermann Belgium has asked me to team up with them and spoil my readers with a 150 EURO travel voucher (valid for 1 year).  Here's how you enter this competition :RULES :
(only readers living in Belgium can enter this giveaway)

 
1/ Answer the following question by leaving a comment below.
 ( + make sure to leave an e-mail address so that I can contact you if you win ! )
question : Which citytrip destination is promoted first  :  London, Rome or Barcelona ?
(tip : find the answer here )
Optional : 4/ share this Giveaway.
on FB, instagram or Twitter to double your chances of winning & tag me:
my twitter : @fashionwise1 //  my Instagram: @fashionwise // my Facebook: FashionwiseBlog


 
That’s it! Good Luck!
competition ends the 12th of October 2014 at 6 PM ! A winner will be choosen randomly .
The winner will be contacted by Neckermann to receive the voucher.

Share:

11 comments

 1. Het antwoord op de vraag is... Barcelona! Hét tripje dat ik afgelopen zomer gepland had, maar dat in het water is gevallen door m'n auto-ongeluk. Hopelijk heb ik toch nog een beetje geluk hiermee. Alvast proficiat met de fijne wedstrijd!
  Yentl Keuppens, 0479301047 en yentl.keuppens@hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Ik denk dat het antwoord ROME zou moeten zijn :D! Ik ben echt ZOOOO TOE aan vakantie! Ik heb al in bijna 2,5 jaar geen vliegtuig meer gezien ... nou ja wel in de lucht, zonder mij er in! Ohhh ik wil zo graag nieuwe plaatsen ontdekken, nieuwe gerechten proeven en op lekkere warme culturele plaatsen vertoeven! Please please please Ms Wouters en Neckerman I could really use a VACA!

  Zonnige xoxo,

  Fleur
  fleurfeijen@hotmail.com

  ReplyDelete
 3. Ik ga voor Barcelona! En diie trip staat meteen ook bovenaan m'n wish list. Zou er dolgraag met mijn vriend naartoe gaan, maar dit jaar is er geen budget voor reisjes, met onze trouw volgend jaar. Dus een voucher zou het perfecte excuus zijn om er nog eens vantussen te knijpen voor wat tijd voor ons! Crossing my fingers real hard here!

  <3

  Liesbeth
  liesbeth dot vv at hotmail dot com

  ReplyDelete
 4. Barcelona BABY! Is ook helemaal logisch; a city full of life, happiness and the most amazing shops :D. En aangezien ik door de werken in men huis helemaal niet op vakantie kan gaan hoop ik zeker deze citytrip te winnen!

  Alles is geliked, gedeeld ook op Twitter!!! :)
  Dikke zoen
  Cindy
  theafterworkblog@gmail.com

  ReplyDelete
 5. Ik denk Rome ^-^ Ik verlang echt naar vakantie XD door herexamens heb ik amper kunnen genieten, en een vakantietrip zou alles goed maken ^-^ Ik zou graag eens naar Berlijn gaan denk ik, het lijkt me zo'n prachtige en boeiende stad *O*

  Ik heb alles geliked en gedeeld op fb ^-^

  Ruby <3

  ReplyDelete
 6. Alright, since my first comment didn't go through… Rome! I need a vacay so bad. So fingers crossed! Coole wedstrijd by the way! And like I said in my reject comment: we need to go out for drinks soon!! :)
  xoxo

  Jolien

  ReplyDelete
 7. Rome! Never been there, maar het ziet er zo'n mooie en toffe stad uit en natuurlijk dé stad voor fashionistas!! Een citytrip zou echt top zijn! Xoxo
  Chenwen8@hotmail.be

  ReplyDelete
 8. Rome :)
  Ben dit jaar niet op vakantie kunnen gaan, dus een citytripke zie ik zeker en vast zitten.

  xx
  Elien Bernaerts
  Twitter: elien_be
  elien_bernaerts@hotmail.com

  ReplyDelete
 9. London babyyyyyyyyyyyy :-)
  aline_wouters@hotmail.com

  ReplyDelete
 10. Volgens mij Rome! Ik neem met plezier deel, dan kan ik mijn mama voor haar 60e verjaardag misschien een citytripje cadeau doen!
  Twitter: @glamour2go
  Email: valerie.wauters@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Britt VancampenhoudtOctober 9, 2014 at 5:24 AM

  LONDON <3 Perfect to celebrate Christmas at the end of the year :) :)
  britt.vc@hotmail.com

  ReplyDelete

© FASHIONWISE | All rights reserved.
Blogger Template Developed by pipdig